Hanne Lee Grotle

Daglig leder / Partner
hanne@monarchy.no

Hanne er vår kloke, kreative og prisvinnende leder. Hun er dronningen av Monarchy, og en fantastisk frisør som brenner for faget. Hanne tar vare på alle som setter seg ned i frisørstolen hennes. En omtenksom og lyttende person som alltid har kunden i fokus. Hun er rolig av natur, gir mange gode råd, og tar seg alltid tid til å sette seg inn i hva du ønsker og hva som kler deg. Med et skarpt blikk for både form og farge er hun en av våre aller dyktigste på tekniske klipper. Med Hanne kan du føle deg helt trygg på at resultatet blir bra. Sammen med Morten startet hun Monarchy-eventyret, og siden den gang har hun styrt vårt lille monarki med myke hender og skarpe sakser.

Morten

Daglig leder / Partner
morten@monarchy.no

En liten hyllest til vår ukronede konge, Morten den gode. Som kreativ leder i Monarchy er Morten ambisøs av natur med masse drivkraft og energi. Ingen floker er for store, og ingen fargekombinasjoner for vanskelig. Morten setter alltid personlig service først, og med fokus på kvalitet i alle ledd blir alt han tar i til gull. Enten det gjelder klipp eller farge er Morten en ekte perfeksjonist. Hans ekspertise innen skjegg og herreklipp er et must, hans engasjement er smittsomt, og som frisør setter han alltid kronen på verket. Morten startet Monarchy i 2017, og sammen med Hanne har han bygd opp vårt lille kongerike til en vakker oase, med en rolig atmosfære og fokus på detaljer. Her er du alltid i trygge hender!

Anne Katrine

Frisør
studio@monarchy.no

Anne Katrine er vår queen av positivitet og glimt i øye. En svært dyktig og kunnskapsrik frisør. På hennes trone er det du som er inspirasjonen, og hun finner alltid frisyren som passer til deg. Ønsker du striper eller balayaga er Anne Katrine din ekspert, og med sine 15 års erfaring kan du være trygg på at resultat blir bra uansett hva du ønsker. Med håroppsett, styling, og make-up gjør Anne Katrine deg klar til både hverdag og fest. Denne damen sørger alltid for et nydelig resultat.

Ingrid

Frisør
studio@monarchy.no

Vår egen Monarchy-kronprinsesse, Ingrid, er en frisør som dyrker faget. Etter 10 år i bransjen har hun hentet inspirasjon fra København, vært nominert til årets avantgard, og jobbet som kreativ leder. Med et svært høyt faglig nivå innen kreativ klipp, farging og styling er Ingrid en frisør du bør legge merke til. En omtenksom, løssingsorientert og sprudlende dame, som alltid vil ditt beste når du inntar tronen hennes. Ingrid er opptatt av kvalitet, og sørger alltid for at du føler deg bra når du forlater salongen. For henne er hver person og hver frisyre unik. Ingrid er en god menneskekjenner og skaper alltid en behagelig atmosfære for de hun jobber med. Med Ingrid er du alltid i trygge hender.

Martine

Frisør
studio@monarchy.no

En prinsesse innen farge og inspirasjon, alltid med deg og din look i fokus. Martine gir deg de beste tipsene, alltid med et sterkt fokus på personlig service og en helhetlig behandling. Klipp, striper og farge er hennes lidenskap, så uansett hvilken stil du er på utkikk etter, kan du føle deg trygg på at Martine vil gi deg et royal behandling. Dyktig og rutinert, med 10 års erfaring som frisør i Oslo, har Martine bygget opp en kreativ og teknisk kompetanse innen håndverket som er helt unik. Hun har også lang erfaring med make-up og styling, og vet hva du kler! Hos Martine får du alltid de beste resultatene.

Ruth

Frisør
studio@monarchy.no

Som en ekte Monarchy-prinsesse er Ruth fascinert av hårets bevegelse, form og personlighet. Symmetriske linjer, vakre krøller, kort klipper, lange bølger - alt denne damen tar i blir til kunst, enten det gjelder klipp, farge, eller styling. Og med sitt ærlige og lyttende vesen finner Ruth alltid den frisyren som passer til deg. For Ruth er hver klipp individuell, og hver hårfasong personlig. Hun har spesielt god erfaring med herreklipp, og gir deg gjerne tips og råd til styling. Ruth drives fram av personlig service og nye utfordringer. En åpen og omtenksom person, som skaper trygghet og gode samtaler med alle hun jobber med.

Jill

Frisør
studio@monarchy.no

Med mesterlige teknikker og et øye for detaljer skaper Jill ekte magi i frisørstolen. Møt vår nykronede prinsesse av Monarchy - en ekte frisørstjerne, og et viktig tilskudd til vår royale familie. Enten du vil ha en tidløs look, eller teste ut noe helt nytt, har Jill en spesiell evne til å se helheten i hva du ønsker å oppnå. Med Jill som din personlige guide innen farge og klipp, kan du være sikker på at du vil forlate Monarchy med en frisyre som er skreddersydd til akkurat deg. Hennes smittende humør og positive energi vil gi deg en behagelig opplevelse i frisørstolen, og med en innovativ tilnærming til faget setter Jill alltid kronen på verket.

Åpningstider

Mandag til Fredag: 10:00—19:00
Lørdag: etter avtale

Vi pleier å ha åpent innenfor oppsatte tider, men dette kan variere. Dersom du ikke finner en ledig time på ønsket tidspunkt, vær snill å kontakte oss - så skal vi se om vi kan hjelpe deg likevel.